Huisartsenpraktijk Dr. Chinitor

Klein Zottegem  43
9521 Letterhoutem
Tel: 053/80.00.72

WELKOM!

Controleer regelmatig of uw gegevens in de online agenda nog altijd correct zijn.

Om privacyredenen is er geen link tussen de onlineagenda en uw medisch dossier.

Mogen wij u vragen om gegevens in de online agenda zelf up to date te houden?ENKELE TIPS 

INPLANNEN AFSPRAKEN

Plan een afspraak bij de dokter zoveel mogelijk in via de online agenda.
Enkel voor covid gerelateerde klachten en huisbezoeken kan u niet anders dan telefonisch contact op te nemen.
Wacht voor niet-dringende zaken (chronische medicatie, attesten, vaccinatie,….) niet tot het laatste moment om uw consultatie in te plannen.


DAGAFSPRAKEN VOORBEHOUDEN ACUTE ZORG

Dagelijks zullen vòòr 8 u ‘ s morgens dagafspraken vrijkomen. Deze momenten zijn speciaal voorzien voor mensen met acute problemen (geen corona!).
Hou dagafspraken zoveel mogelijk vrij voor problemen die zich de dag zelf of de dag voordien hebben voorgedaan.
Voor covid gerelateerde klachten (zowel klinisch onderzoek als covid PCR test) kan u ook nog steeds in de praktijk terecht. U maakt hiervoor telefonisch een afspraak tussen 9 u en 11 u .


ONLINE AGENDA

Maak zoveel mogelijk online afspraken. Controleer regelmatig of de gegevens in de online agenda nog steeds up to date zijn ( naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer). Om privacyredenen is er geen link tussen de onlineagenda en uw medisch dossier. Mogen wij u vragen om gegevens in de online agenda steeds zelf up to date te houden?


CONSULTATIE/ HUISBEZOEKEN

Kom zoveel mogelijk zelf naar de praktijk. 
Huisbezoeken zijn enkel mogelijk als je helemaal niet in staat bent om zelf naar de praktijk te komen.
Vraag huisbezoeken aan tussen 9 en 11 u s’ morgens. 
Bel je voor 11u dan komen wij dezelfde dag nog langs, bel je later dan kan het huisbezoek enkel nog om dringende redenen dezelfde dag worden afgelegd. 

URGENTIE

Bij een medische urgentie, waarbij elke seconde telt belt u best de dienst 112. Hoewel de huisarts ‘dichterbij’ lijkt, is hij vaak niet onmiddellijk beschikbaar. Hij is midden in een consultatie of op huisbezoek verderaf. In het dichtstbijzijnde ziekenhuis staat altijd een team vertrekkensklaar en bovendien hebben ze de nodige materialen en toestellen bij om u de juiste zorgen toe te dienen.
Heeft u een probleem dat niet meteen levensbedreigend is dan belt u ons. Stel geen onrealistische verwachtingen, we zullen altijd ons uiterste best doen om iedereen zo snel mogelijk te helpen.EMAIL

Via e-mail kunnen wij geen medische vragen beantwoorden. Het medisch geheim en privacy zijn niet voldoende gegarandeerd en er is de (tuchtrechterlijke) verplichting en het verstandig advies om patiënten te zien en te onderzoeken bij medische problemen.

Heeft u een niet dringende administratieve vraag dan kan u voortaan ook terecht op het e-mailadres van de praktijk. Deel nooit medische gevoelige informatie via mail. Stel dringende vragen altijd telefonisch.

Info[PUNT]secretariaatchinitor[AT]gmail[PUNT]com
Breng steeds uw eID mee naar de praktijk!