Huisartsenpraktijk Dr. Chinitor

Klein Zottegem  43
9521 Letterhoutem
Tel: 053/80.00.72

WELKOM!

Controleer regelmatig of uw gegevens in de online agenda nog altijd correct zijn.

Om privacyredenen is er geen link tussen de onlineagenda en uw medisch dossier.

Mogen wij u vragen om gegevens in de online agenda zelf up to date te houden?


Dr. Ewald Chinitor

Klein Zottegem 43
9521 Letterhoutem
Tel: 053/80.00.72

Heeft u een niet dringende administratieve vraag dan kan u terecht op het e-mailadres van de praktijk. Deel nooit medische gevoelige informatie via mail. Stel dringende vragen altijd telefonisch.

Info[PUNT]secretariaatchinitor[AT]gmail[PUNT]com


Dr. Dirk Quagebeur

Dr.  Quagebeur is in pensioen sinds 22/01/2021. Heeft u nog vragen voor hem dan kan dit door een mailtje te sturen naar volgend emailadres.

dokterquagebeur[AT]gmail[PUNT]com

Dr. Bert Van Herzele (HAIO)

Dr. Chinitor zal zeker t.e.m. oktober 2021 ondersteuning krijgen van Dr. Van Herzele, die zijn derde jaar als huisarts in opleiding in de praktijk te Letterhoutem zal afronden.

Dagelijks is er overleg en brengt Dr. Van Herzele verslag uit over zijn consultaties en huisbezoeken en bespreekt dit met Dr. Chinitor.

D.m.v. uw elektronisch medisch dossier blijft Dr. Chinitor op de hoogte van alles wat er rond uw gezondheid gebeurt. Het werk en de opleiding van een HAIO leidt uiteindelijk tot een betere dienstverlening aan onze patiĆ«nten.

Als u dat wenst, kan u nog steeds bij Dr. Chinitor terecht. Omdat we het werk verdelen, zal dit misschien niet altijd onmiddellijk kunnen. Voel u nochtans volkomen vrij om het te vragen.