Huisartsenpraktijk Dr. Chinitor

Klein Zottegem  43
9521 Letterhoutem
Tel: 053/80.00.72

WELKOM!

Controleer regelmatig of uw gegevens in de online agenda nog altijd correct zijn.

Om privacyredenen is er geen link tussen de onlineagenda en uw medisch dossier.

Mogen wij u vragen om gegevens in de online agenda zelf up to date te houden?


De online agenda werd terug open gesteld. 

Er zal u steeds gevraagd worden om de reden van uw afspraak te noteren. Gelieve uw klacht steeds kort en bondig te omschrijven


  • Maak nooit een afspraak als u klachten heeft die kunnen wijzen op een mogelijke coronainfectie ( hoesten of keelpijn of koorts of verkoudheid). Neem in dat geval steeds telefonisch contact op met de praktijk op het nummer 053/ 80 00 72. Hier zal heel streng op toegezien worden, patiënten die deze regel niet respecteren zullen toegang tot de online agenda geweigerd worden!
  • Maak géén afspraak voor iemand anders 
  • Maak 1 afspraak per klacht of per persoon
  • Neem de info onder 'COVID-19' grondig door voor u naar de praktijk komt
  • Wacht voor niet-dringende zaken (chronische medicatie, attesten, vaccinatie,….) niet tot het laatste moment om uw consultatie in te plannen
  • Dagelijks zullen vòòr 8 u ‘ s morgens dagafspraken vrijkomen. Deze momenten zijn speciaal voorzien voor mensen met acute problemen (geen corona!).
    Hou dagafspraken zoveel mogelijk vrij voor problemen die zich de dag zelf of de dag voordien hebben voorgedaan.
  • Voor covid gerelateerde klachten (zowel klinisch onderzoek als covid PCR test) kan u ook nog steeds in de praktijk terecht. U maakt hiervoor telefonisch een afspraak tussen 9 u en 11 u. We voorzien hiervoor een afzonderlijk tijdsblok, die u niet zelf kan inplannen. We hanteren strengere maatregelen dan aanbevolen om de veiligheid van elke patiënt en de dokters te kunnen garanderen.