Huisartsenpraktijk Dr. Chinitor

Klein Zottegem  43
9521 Letterhoutem
Tel: 053/80.00.72

WELKOM!

Controleer regelmatig of jouw gegevens in de online agenda nog altijd correct zijn.

Om privacyredenen is er geen link tussen de onlineagenda en uw medisch dossier.

Mogen wij jou vragen om gegevens in de online agenda zelf up to date te houden?


Wachtdienst voor de volgende gemeenten : Sint Lievens Houtem Letterhoutem, Bavegem,Herzele, Hillegem, Borsbeke, Oombergen, Ressegem, Woubrechtegem, Sint Lievens Esse, Burst, Aaigem, Zonnegem.


Voor dringende problemen kan je de huisartsen wachtdienst bellen op het

centraal nummer : 1733

Vraag je af of het echt wel nodig is om de dokter van wacht te raadplegen. Twijfel je? Kijk dit dan eens na op www.moetiknaardedokter.be.

Een levensbedreigend probleem ? Dan kan je best het nummer 112 bellenBij een medische urgentie, waarbij elke seconde telt bel je best de dienst 112. Hoewel de huisarts ‘dichterbij’ lijkt, is hij vaak niet onmiddellijk beschikbaar. Hij is midden in een consultatie of op huisbezoek verderaf. In het dichtstbijzijnde ziekenhuis staat altijd een team vertrekkensklaar en bovendien hebben ze de nodige materialen en toestellen bij om je de juiste zorgen toe te dienen.
Heb je een probleem dat niet meteen levensbedreigend is dan bel je ons of de wachtdienst. 


De wachtdienst gaat in :

Op weekdagen van 19 uur s’avonds tot 8 uur s’morgens.

Tijdens het weekend van vrijdagavond 19 uur tot maandagmorgen 8 uur, of feestdagen van de avond ervoor 19 uur tot de dag erna 8 uur.

Om een beetje sociaal leven voor de artsen mogelijk te maken werd in de afgelopen jaren hard gewerkt om een goede wachtdienst uit te bouwen.

De collega’s van de wachtkring kennen elkaar goed en zullen telkens de volgende dag nadat ze je gezien hebben ons telefonisch verslag uitbrengen.


Ons advies :

Ga zoveel mogelijk zelf naar de praktijk van de dokter van wacht. Op deze manier maak je het een stuk eenvoudiger voor de arts van wacht, die toch een zeer groot gebied moet verzorgen.

Je zal sneller bediend worden hierdoor.

Wachtdienst is niet gelijk aan spoeddienst.

Dit betekent dat de arts van wacht de binnenkomende oproepen zal behandelen naargelang de hoogdringendheid.

Je kan ook geen afspraken maken op een door jouzelf gewenst uur.

Hou rekening met het feit dat de meeste artsen er al een shift van 11 u opzitten hebben en de volgende dag opnieuw 11 u paraat staat. Vraag je af of het echt noodzakelijk is om de dokter van wacht in het holst van de nacht wakker te bellen.Voor dringende medische problemen in het weekend en op feestdagen terecht op de huisartsenwachtpost Zottegem. Gelieve je steeds op voorhand telefonisch aan te melden!