Huisartsenpraktijk Dr. Chinitor

Klein Zottegem  43
9521 Letterhoutem
Tel: 053/80.00.72

WELKOM!

Controleer regelmatig of jouw gegevens in de online agenda nog altijd correct zijn.

Om privacyredenen is er geen link tussen de onlineagenda en uw medisch dossier.

Mogen wij jou vragen om gegevens in de online agenda zelf up to date te houden?ENKELE TIPS 


INPLANNEN AFSPRAKEN

Plan een afspraak bij de dokter zoveel mogelijk in via de online agenda.
Wacht voor niet-dringende zaken (chronische medicatie, attesten, vaccinatie, nuchtere bloedafname, verwijderen wratjes,….) niet tot het laatste moment om jouw consultatie in te plannen.

Buiten de belmomenten kan je ook altijd contact opnemen met ons telesecretariaat op het nummer 053/80.00.72. Druk op 1 nadat je het bandje hebt beluisterd.

Plan dit bij voorkeur een 2 a 3 tal weken op voorhand in.


DAGAFSPRAKEN VOORBEHOUDEN ACUTE ZORG

Dagelijks zullen vòòr 8 u ‘ s morgens dagafspraken vrijkomen. Deze momenten zijn speciaal voorzien voor mensen met acute problemen (je staat ziek op, haalt je kindje ziek uit bed,....)
Hou dagafspraken zoveel mogelijk vrij voor problemen die zich de dag zelf of de dag voordien hebben voorgedaan.

Plan geen zaken die kunnen wachten op een mandag, brugdag of na een verlengd weekend, zo kunnen mensen die in het weekend ziek worden ook vlot terecht.

Twijfel je of jouw afspraak nog even kan wachten, neem dan gerust telefonisch contact op tussen 9-11u op het telefoonnummer 053/80.00.72.

Buiten deze momenten kan je via 053/80.00.72 contact opnemen met ons telesecretriaat. Druk daarvoor op 1 nadat u het bandje hebt beluisterd.


ONLINE AGENDA

Maak zoveel mogelijk online afspraken. Controleer regelmatig of de gegevens in de online agenda nog steeds up to date zijn ( naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer). Om privacyredenen is er geen link tussen de onlineagenda en uw medisch dossier. Mogen wij jou vragen om gegevens in de online agenda steeds zelf up to date te houden?

Plan geen afspraak in voor iemand anders die geen patiënt is in de praktijk. 

Is alles volzet en heb je toch nog een afspraak nodig? Bel dan de praktijk op tussen 9-11u.URGENTIE

Bij een medische urgentie, waarbij elke seconde telt bel je best de dienst 112. Hoewel de huisarts ‘dichterbij’ lijkt, is hij vaak niet onmiddellijk beschikbaar. Hij is midden in een consultatie of op huisbezoek verderaf. In het dichtstbijzijnde ziekenhuis staat altijd een team vertrekkensklaar en bovendien hebben ze de nodige materialen en toestellen bij om je de juiste zorgen toe te dienen.
Heb je een probleem dat niet meteen levensbedreigend is dan bel je ons. Stel geen onrealistische verwachtingen, we zullen altijd ons uiterste best doen om iedereen zo snel mogelijk te helpen.EMAIL

Via e-mail kunnen wij geen medische vragen beantwoorden. Het medisch geheim en privacy zijn niet voldoende gegarandeerd en er is de (tuchtrechterlijke) verplichting en het verstandig advies om patiënten te zien en te onderzoeken bij medische problemen.

Heb je een niet dringende administratieve vraag dan kan je voortaan ook terecht op het e-mailadres van de praktijk. Deel nooit medische gevoelige informatie via mail. Stel dringende vragen altijd telefonisch.

Mogen we jullie vragen om via mail geen attesten, voorschriften of andere documenten aan te vragen. De dokter kan en mag deze documenten nooit afleveren zonder dat hij jou gezien heeft. Het is de verantwoordelijkheid van de arts om mee over jouw gezondheid te waken, dat kan hij enkel als je persoonlijk bij hem langs komt. 


Info[PUNT]secretariaatchinitor[AT]gmail[PUNT]com

Breng steeds uw eID mee naar de praktijk!