Huisartsenpraktijk Dr. Chinitor

Klein Zottegem  43
9521 Letterhoutem
Tel: 053/80.00.72

WELKOM!

Controleer regelmatig of jouw gegevens in de online agenda nog altijd correct zijn.

Om privacyredenen is er geen link tussen de onlineagenda en uw medisch dossier.

Mogen wij jou vragen om gegevens in de online agenda zelf up to date te houden?Update pensioen Dr. QuagebeurOVERDRACHT DOSSIER 

Patiënten die nog vragen hebben betreffende de overdracht van hun dossier naar Dr. Chinitor kunnen ons vanaf nu opbellen tijdens de belmomenten. Dit is elke werkdag tussen 9 u en 11 u en bijkomend op maandag, disdag en vrijdag van 13 u en 15 u. Het kan zijn dat de lijn bezet is, vooral op maandag is de telefoondrukte groter dan andere dagen. In de namiddag is het eerder rustig en is de kans groter dat de lijn vrij is.

U kan ook gebruik maken van het emailadres ( tabblad contact).Wij zullen ons best doen om het maximaal aantal dossiers over te nemen. Dat wil zeggen dat het op sommige momenten erg druk zal zijn. 

Dringende zaken zullen altijd voorrang krijgen en we vragen jullie begrip als er toch eens iets wat langer blijft liggen.


Om de drukte wat de spreiden hebben we een aantal maatregelen genomen. 

Deze kan u op de website terugvinden.


Heeft u nog vragen voor Dr. Quagebeur dan kan u hem bereiken via volgend emailadres

dokterquagebeur[AT]gmail[PUNT]comPRAKTIJKNIEUWS - Pensioen Dr. QuagebeurBeste allen,


Velen onder jullie hebben het wellicht al vernomen maar op 23/01/2021 zal Dr. Quagebeur zijn stethoscoop over de haag gooien om te genieten van een fantastisch pensioen.


Niet alleen wij zullen een gepassioneerd en enorm gewaardeerde collega moeten missen maar ook jullie, zijn loyale patiënten, zullen op zoek moeten gaan naar een nieuwe huisarts. 


Jullie zijn uiteraard volledig vrij om op zoek te gaan naar een arts van jouw keuze. 


Omdat Dr. Chinitor een grote vraag krijgt van nieuwe patiënten, die op dit ogenblik op een voorlopige wachtlijst staan, vragen we jullie hulp. 


Indien je graag jouw dossier wenst te laten overnemen door Dr. Chinitor, wil je ons dit ons zo snel mogelijk melden?

Dit kan enkel telefonisch via 053/80.0072 (1) op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 14 en 16 u.


De aanvraag kan enkel genoteerd worden als je op deze ogenblikken belt en het eigen secretariaat (Heidi) van de dokter aan de lijn krijgt. 


Gelieve niet te bellen op andere ogenblikken en geen boodschappen door te geven aan het telesecretariaat of iemand van de andere dokters.


Is het mogelijk ons iets te laten weten voor december 2020? Zo kunnen we de mensen die op de wachtlijst staan spoedig iets laten weten!Dr. Chinitor zal zeker nog t.e.m. oktober 2021 ondersteuning krijgen van Dr. Van Herzele, die zijn derde jaar als huisarts in opleiding in de praktijk te Letterhoutem zal afronden. Dit zorgt ervoor dat Dr. Chinitor de ruimte heeft om wat meer mensen te kunnen opvolgen.


We hopen van harte dat we aan iedereen die dit wenst, zullen kunnen verzekeren dat hun medisch dossier verder opgevolgd kan worden in de vertrouwde praktijk.


Ter info: voor patiënten die een actief GMD bij Dr. Chinitor hebben verandert er niets, hiervoor hoeven jullie dus niet te bellen.


Met vriendelijke groeten 


Dr Chinitor

Vanaf maandag 04 mei 2020 zal de medische activiteiten voor NIET COVID-19 raadplegingen in onze praktijk geleidelijke aan heropstarten.

Om deze consultaties en huisbezoeken op een veilige en kwalitatieve manier te laten doorgaan, hebben wij een aantal maatregelen genomen.


Omdat wij uw en onze veiligheid erg belangrijk vinden, vragen we u om onderstaande instructies goed door te nemen.


 • Heeft u klachten die kunnen wijzen op een mogelijke COVID-19 infectie: hoesten of keelpijn of koorts of verkoudheid kom dan niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact op met de praktijk op het nummer 053/ 80 00 72. 


 • Ook als de klachten van mogelijke COVID-19 mild zijn en u heeft een ander medisch probleem dat u wil laten behandelen,  kan dit niet doorgaan in de praktijk! Neem telefonisch contact op met de praktijk, wij zullen zo nodig een afspraak maken in de daarvoor voorziene triageposten.


 • Kom bij voorkeur alleen naar uw afspraak. Een begeleider is enkel toegestaan indien dit strikt noodzakelijk is, zoals bijvoorbeeld bij jonge kinderen. Er zullen per consultatie maximaal 2 personen toegelaten worden.


 • Kom niet te vroeg naar de praktijk (max 10 min voor het afgesproken uur) maar ook niet te laat. De wachtzaal is nog steeds afgesloten en dit zal ook nog geruime tijd zo blijven. Vermeld aan de telefoon of in de online agenda als u niet met de wagen komt, dan kunnen wij hiermee rekening houden. Wees hoffelijk op de parking en hou de uitrit van de buren vrij. Blokkeer in geen geval de oprit of de wagen van de artsen! Zij kunnen immers op elk ogenblik opgeroepen worden voor een medische urgentie!


 • Draag een mond-neusmasker bij het betreden van de praktijk. Doe dit enkel uit als de arts u hierom vraagt. Raak het mondmasker nooit aan de voorzijde aan. Heeft u geen masker, gebruik dan een sjaal of alternatief.


 • Gebruik handalcohol voor u de praktijk binnen komt en voor u de praktijk terug verlaat. Dit zal  voorzien worden aan de ingang van de praktijk.


 • Houd op de parking voldoende afstand van ander mensen en blijf zoveel mogelijk in uw wagen zitten.


 • Heeft u reeds een afspraak ( telefonisch of via de online agenda) maar heeft u intussen toch klachten gekregen die wijzen op mogelijke COVID-19 infectie, neem dan telefonisch contact op met de praktijk en kom in geen geval naar de praktijk.


 • Probeer uw telefonische oproepen tot een strikt minimum te beperken.


 • De artsen ontsmetten hun kabinet en materiaal tussen elke consultatie door. Geef hen hiervoor ook voldoende tijd en ruimte en wacht geduldig uw beurt af.


 • Door al deze maatregelen zijn het aantal afspraken per dag meer beperkt dan gebruikelijk. De dokters zijn ook ingeschakeld in extra wachtdiensten, opvang en triage van covid-19 patiënten en in de WZC. We zijn dan ook blij dat vanaf 04 mei een derde arts, Dr. Bert van Herzele de praktijk zal vervoegen. U kan via de online agenda of telefonisch ( keuzemenu nummer 3) een afspraak maken bij Dr. Van Herzele.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
BELANGRIJKE INFO betreffende  CORONAVIRUS COVID - 19

Beste,

Bent u ziek (koorts, hoesten, kortademigheid en ademhalingsmoeilijkheden) ?

én 

* bent u in de afgelopen 14 dagen in een land of regio geweest waar coronapatiënten zijn gemeld

of

* is er in uw omgeving iemand ziek die in een bovenvermelde regio is geweest

of

* heeft u contact gehad met iemand die besmet is met het coronavirus


neem dan GEEN plaats in de wachtzaal!


Ga terug naar huis en neem contact op met de praktijk (053/80 00 72 (keuzemenu 1)) en vermeld uw symptomen. 


Om besmetting van andere mensen te voorkomen, is het aangewezen om afstand te houden van andere mensen.

Bedek mond en neus met een wegwerpzakdoekje bij niezen of hoesten.

Gooi de zakdoekjes weg in een vuilnisbak met een deksel en was de handen.

Blijf thuis als u ziek bent en ga niet op bezoek bij mensen met een fragiele gezondheid.


Voelt u zich niet ziek, of u voelt zich ziek maar heeft geen nauw contact gehad met coronapatiënten dan hoeft u zich geen zorgen te maken! U kan dan een afspraak maken met de praktijk op de gebruikelijke manier.


Meer info rond dit thema met correcte en actuele informatie via 

https://www.info-coronavirus.be/nl/.