Huisartsenpraktijk Dr. Chinitor

Klein Zottegem  43
9521 Letterhoutem
Tel: 053/80.00.72

WELKOM!

Controleer regelmatig of jouw gegevens in de online agenda nog altijd correct zijn.

Om privacyredenen is er geen link tussen de onlineagenda en uw medisch dossier.

Mogen wij jou vragen om gegevens in de online agenda zelf up to date te houden?


Dr. Ewald Chinitor

ik ben sinds 2000 een gedreven huisarts die medische zorg biedt aan mensen van alle leeftijden.

Ik sta in voor de totale zorg van alle patiënten op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Huisarts zijn is vandaag de dag zoveel meer dan diagnoses stellen en medicatie voorschrijven. Elke mens is uniek en heeft een eigen voorgeschiedenis. Dit is het uitgangspunt bij elke consultatie. Rekening houdend met alle facetten waarom iemand ziek kan worden sta ik elke dag paraat om jullie een kwaliteitsvolle en warme zorg te bieden.

Mijn bijzondere interesses: kinderen, chronische aandoeningen, vaccinaties 
Dr. Laurens Torck (haio)

Op 02/10/2022 start de Dr Torck Laurens zijn stage in de praktijk. 

Dr. Chinitor zal tot oktober 2024 ondersteuning krijgen van Dr Torck, die zijn opleiding als huisarts in de praktijk te Letterhoutem zal verder zetten.

Dagelijks is er overleg en brengt Dr. Torck verslag uit over de consultaties en huisbezoeken en bespreekt dit met Dr. Chinitor.

D.m.v. het elektronisch medisch dossier blijft Dr. Chinitor op de hoogte van alles wat er rond jouw gezondheid gebeurt. Het werk en de opleiding van een HAIO leidt uiteindelijk tot een betere dienstverlening aan onze patiënten.

Als je dat wenst, kan je nog steeds bij Dr. Chinitor terecht.

Omdat we het werk verdelen, zal dit misschien niet altijd onmiddellijk kunnen.

Voel je nochtans volkomen vrij om het te vragen.

Dr. Annelies De Vulder (haio)

Vrijdag 29 september nam Dr De Vulder afscheid van onze praktijk en zal ze na een deugddoende vakantie volgende maand opstarten in een duopraktijk in Aalst. We danken haar voor de vlotte samenwerking en alle inzet die ze heeft getoond in onze praktijk. We wensen haar het allerbeste toe in het nieuwe hoofdstuk van haar carrière als huisarts!Dr. Bert Van Brempt (Haio)

Op maandag 01 oktober is Dr Brempt vertrokken naar zijn volgende stageplaats. We willen jullie graag bedanken voor de warme ontvangst die hij mocht ontvangen tijdens de stageperiode in onze praktijk. We zullen samen met velen onder jullie zijn vrolijke aanwezigheid missen en zijn er zeker van dat hij binnen een tweetal jaar een graag geziene opvolger zal zijn in de praktijk van zijn papa.


Dr. Dirk Quagebeur

Dr. Quagebeur is in pensioen sinds 22/01/2021. Heb je nog vragen voor hem dan kan je hem bereiken op volgend emailadres:

moc.liamg@ruebegauqretkod  


Dr. Bert Van Herzele (Haio)

Op 30 september heeft dr Van Herzele zijn stage in onze praktijk beëindigd.

We danken hem voor de leuke samenwerking en de goede zorgen aan alle patiënten. We wensen hem heel veel succes in zijn verdere carrière!